volunteer

Terra Mileniul III te vrea in programul de internship!

Dupa o vacanta prelungita, Terra Mileniul III te invita sa incepi anul in forta si sa te inscrii in programul de internship al organizatiei. Cautam oameni dornici sa invete si sa se dezvolte, sociabili si ambitiosi, dispusi sa-si rupa cateva ore pe saptamana pentru a lucra alaturi de noi in domeniile: PR/logistics si administrativ/office. In schimb, vei avea ocazia sa inveti si sa-ti dezvolti abilitatile, sa participi la traininguri si sa beneficiezi de un stagiu de practica ce poate fi o parte vitala a CV-ului tau. Grija pentru mediul inconjurator este un „must”. In rest, ai nevoie doar de entuziasm si de dorinta de a invata si de a te implica in activitatile Terra. Gasesti mai multe informatii despre organizatie, echipa si proiectele derulate de noi pe www.terramileniultrei.ro .

Ce iti oferim:

Stim ca pregatirea este extrem de importanta in formarea profesionala, asa ca am pregatit pentru tine doua traininguri in domeniul managementului de proiect si al politicilor publice. Le poti face pe amandoua, sau poti opta pentru cel care crezi ca te va ajuta cel mai mult in cariera. Indiferent de alegere, la finalul cursului vei obtine o diploma de absolvire si o experienta in plus in CV.

In plus, vei avea ocazia sa participi la evenimentele planificate de Terra in urmatoarea perioada si sa te implici in organizarea lor.  De asemenea, pe perioada internship-ului vei avea acces la resursele organizatiei (rapoarte, studii, cercetari, legislatie).

Si pentru ca stim cat de dificil este in prezent sa atragi atentia unui angajator, te vom ajuta sa te pregatesti pentru interviuri, la elaborea CV-ului si oferind recomandare pentru viitoarea angajare.

Ce trebuie sa faci:

Te poti implica in evenimentele programate de Terra in urmatoarea perioada – organizarea de conferinte, expozitii multimedia, cursuri de formare profesionala. Daca esti pasionat de retelele sociale, cu atat mai bine! Avem o multime de provocari si de activitati creative pe Facebook ,Twitter si blog si o multitudine de informatii valoroase care merita sa fie promovate. De asemenea, vei invata cum sa redactezi un comunicat de presa si cum sa abordezi departamentele de Comunicare si Marketing ale companiilor si vei avea ocazia sa vii cu idei de campanii si proiecte de CSR.

Cum te poti inscrie?

Trimite un CV si o scurta scrisoare de intentie in care sa argumentezi de ce ai optat pentru acest program, pe adresa office@terramileniultrei.ro, pana in 15 februarie.

Internshipul se va desfasura in intervalul februarie- aprilie 2013. Programul este flexibil, disponibilitatea necesara fiind de 2-8 ore / saptamana.

De ce este util un astfel de program?

 Pentru ca vei avea ocazia sa inveti sa lucrezi in echipa, sa descoperi  domenii noi de interes si sa castigi experienta necesara pentru a obtine ulterior jobul dorit. In plus, vei invata cum functioneaza un ONG, vei dobandi cunostinte de baza despre politicile publice si vei invata sa scrii si sa gestionezi un proiect. De asemenea, vei obtine certificate pentru cursurile la care vei participa si o adeverinta  pentru recunoasterea formala a internshipului. Pe langa toate acestea, iti vei largi cercului de cunostinte, asa-numitul “networking”, care iti va fi de folos si se va mari pe masura ce vei evolua in cariera.

Comments are closed.