concurs

Concursul „Implica-te. Salveaza padurile!” si-a desemnat castigatorii!

concurs

Concursul european ”Implica-te. Salveaza padurile!” s-a incheiat! Cele 2 echipe castigatoare (la categoriile gimnaziu si liceu) au ales sa foloseasca blogul pentru a vorbi despre activitatile lor de constientizare in domeniul protectiei padurilor. Elevii au lucrat impreuna cu profesorii pentru a crea articole, fotografii, desene si aplicatii multimedia prin intermediul carora sa atraga atentia asupra nevoii de a conserva si proteja padurile.

Ambele echipe vor primi cate un premiu de 250 de Euro, suma destinata derularii unor activitati de constientizare pentru protectia padurii.

Va invitam sa-i cunoasteti pe castigatori:

La categoria Gimnaziu, castigatorii competitiei sunt elevii de la Clubul Copiilor Moreni, care au realizat campania “Save the forests!”. Profesori coordonatori: Rodica Sandu si Niculina Rusu.

La categoria Liceu, marele premiu a revenit elevilor de la Colegiul Tehnic “Traian” pentru campania “Geographica Traian”. Profesor coordonator: Alina Dimitriu.

Le multumim tuturor participantilor!

Gasiti aici cele 6 lucrari finaliste.

Despre concurs:

Competitia la nivel national a avut loc in perioada 15 ianuarie – 15 aprilie 2013, pentru doua categorii : gimnaziu si liceu. In cadrul acesteia, echipe de minimum patru elevi si un profesor coordonator au intocmit un produs de comunicare sociala: fotografii, filme, desene, colaje, un blog, sau o combinatie din cele patru. Lucrarea trebuia sa demonstreze modul in care echipa doreste sa se implice in conservarea, protejarea, salvarea padurilor.

Implica-te. Salveaza Padurile” este un concurs european de bune practici pentru consumul responsabil al resurselor forestiere, dedicat elevilor de gimnaziu si liceu. Evenimentul este organizat in cadrul unei campanii educationale europene pentru managementul forestier responsabil al padurilor de pe glob.

Competitia a avut loc in cadrul proiectului Educatie pentru management sustenabil si responsabil al padurilor lumii.

Comments are closed.