managementul_padurii_educatie

Conferinta Internationala Educatie si constientizare privind Managementul Forestier Responsabil

 INVITATIE

 

Fundatia TERRA Mileniul III si  Asociatia ALMA‐RO, in colaborare cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice – Departamentul Apelor, Padurilor si Pisciculturii va invita la conferinta internationala ”Educatie si constientizare privind Managementul Forestier Responsabil”.

Conferinta va avea loc in data de 15 mai 2013, in intervalul 09:30 – 17:00, la Hotel Marshal, Str. Dr. Emanoil Bacaloglu nr. 2, Sector 2, Bucuresti.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectelor “Educatie pentru management sustenabil si responsabil al padurilor lumii”, finantat de EuropeAid si “Padurea ca factor de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera – studiu de caz Topoloveni, finantat de programul GEF SGP in Romania.

Cele doua proiecte vizeaza promovarea beneficiilor padurilor pentru stocarea carbonului, precum si mobilizarea oamenilor catre un consum responsabil al resurselor forestiere in cadrul grupurilor tinta din 5 tari europene: Italia, România, Polonia, Malta si Spania.

La eveniment vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice centrale (Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerul Educatiei Nationale), reprezentanti ai autoritatilor publice locale, reprezentanti ai organizatiilor partenere din Italia si Polonia, reprezentanti ai ONG‐urilor de mediu, cadre didactice si elevi.

Va asteptam!

Comments are closed.