wxpo

Concursul national „Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice” – Editia 2014

TRR02 Logo DTP_CMYK

S-a lansat a patra editie a concursului national Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice in urma caruia 5 elevi de gimnaziu vor fi nominalizati „Ambasadori” ai României in lupta cu schimbarile climatice.

Editia din 2014 a concursului se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Ambasadorului Regatului Norvegiei, doamna Tove Bruvik Westberg.

Concursul este destinat tuturor elevilor din ciclul gimnazial din Romania preocupati de cauzele si efectele schimbarilor climatice.

[message_box title=”” color=”red”]Participantii la concurs trebuie sa-si foloseasca imagintia pentru a crea o campanie de informare asupra efectelor produse de schimbarile climatice. Mesajul poate fi transmis prin intermediul a diverse lucrari ce pot fi sub forma de postere, tiparituri, tricouri, tablouri etc..

Cei mai buni cinci participanti vor fi declarati „Tineri Ambsadori” ce lupta cu schimbarile climatice si vor fi recompensati cu premii ce constau in tablete PC, carti, DVD-uri si alte materiale educative.

Informatiile privind regulamentul si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe website-ul proiectului: www.eschools.ro la sectiunea Concurs. Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este 28 noiembrie 2014, ora 17:00.[/message_box]

Evenimentul de premiere se va desfasura in Bucuresti in luna decembrie 2014, iar castigatorii vor fi invitati sa participe la eveniment impreuna cu profesorii indrumatori.

Lucrarile finalistilor si castigatorii vor aparea in brosura dedicata concursului ce va fi distribuita in scolile din Romania.

Fundatia TERRA Mileniul III in parteneriat cu asociatiile Prietenii Pamantului din Galati si Clubul de Ecologie si Turism Floarea Reginei Sinaia implementează in perioada iulie 2014 – decembrie 2015 proiectul Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice, proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, in valoare de 139.485 euro, din care 14.580 euro reprezinta contributie proprie.

Tags: No tags

Comments are closed.