Forumul Roman de Eficienta Energetica 2014

62_newsletter new eficienta new headerEditia din acest an a Forumului Roman de Eficienta Energetica, organizat de catre Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) si GOVNET Conferences va avea loc joi, 09 Octombrie, 2014, de la ora 08:30 am, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

Oportunitatile si provocarile implementarii de programe de eficienta energetica ca parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei vor fi punctul central al dezbaterilor din cadrul Forumului Roman de Eficienta Energetica 2014.

Odata cu adoptarea legii 121/2014 care transpune in legislatia romaneasca Directiva UE/27/2012 a Parlamentului European, Romania trebuie sa-si actualizeze Planul National de Actiune in Domeniul Eficientei Energetice si sa se alinieze la strategia comunitara de eficientizare energetica.

Astfel, reprezentanti ai ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei), Departamentul pentru Energie sau Comisia pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor vor prezenta cele mai noi informatii menite sa faciliteze adoptarea de programe de eficienta energetica in conformitate cu ultimele prevederi.

Discutiile vor fi structurate pe trei paliere de activitate: sectorul industrial, cogenerarea si cladirile oferind solutii si oportunitati atat tehnice, cat si din punctul de vedere al finantarii pentru cresterea eficientei energetice. In acelasi timp, dezbaterile vor urmari noile directii in piata de energie si in dezvoltarea serviciilor energetice, conferinta coordonata de ARPEE in parteneriat cu GOVNET Conferences oferind o platforma interactiva de discutii intre companiile din sectorul privat si delegati ai Guvernului si ai organismelor de reglementare in domeniu.

Agenda evenimentului poate fi accesata aici:http://govnet.ro/Romanian-Energy-Efficiency-Forum-2014

Pentru detalii suplimentare:

Adrian Ion

Tel: 021 210 52 87, E-mail: adrian.ion@govnet.ro

 

Tags: No tags

Comments are closed.