android-m-icon-512px

TERRA Mileniul III va participa la prima editie a Conferintei Nationale MOODLE in Educatie

android-m-icon-512pxMihai Enescu, directorul de programe al TERRA Mileniul III va sustine in cadrul primei Conferinte Nationale MOODLE in Educatie, ce se va desfasura pe 16 mai 2015 in municipiul Roman, judetul Neamt, o prezentare despre “Implementarea conceptelor de e-learning si e-teaching in liceele din Romania”.

Prezentarea va aduce in atentie informatii acumulate in cadrul proiectului eSchool4s – din care Fundatia TERRA Mileniul III face parte – si se va concentra pe implementarea conceptelor TIC si EDD in curriculumul preuniversitar.

Conferinta se adreseaza cadrelor didactice din toate ciclurile invatamantului preuniversitar si este organizata in jurul unor ateliere de lucru si a exemplelor de buna practica tehnica, didactica si pedagogica.

Principalul scop al conferintei este promovarea utilizarii e-learning-ului si a softurilor educationale in scolile afiliate retelei EDU Moodle Romania si nu numai. Sectiunile conferintei sunt: invatamant prescolar si primar, matematica, stiinte, limbi moderne, activitati extrascolare, parteneriate si proiecte.

Tags: No tags

Comments are closed.