CONCURS Ambasador al combaterii risipei alimentare

Concursul “Ambasador al combaterii risipei alimentare” se derulează în perioada 20 februarie – 20 martie 2020 și este adresat elevilor, precum și cetățenilor din Municipiul Roman. Concursul este derulat în cadrul proiectului “Romanul prețuiește mâncarea”, implementat de Fundația TERRA Mileniul III cu sprijinul financiar al Comisiei Europene (prin intermediul Programului DEAR – Dezvoltare, Educație și Creșterea Conștientizării), al NOPLANETB și Asociației Serviciul APEL.

Proiectul „Romanul prețuiește mâncarea” își propune diminuarea risipei alimentare la nivelul orașului Roman pe lanțul de producere, comercializare și consum al produselor alimentare. În acest sens ne-am propus o serie de obiective secundare: creșterea gradului de conștientizare al locuitorilor Municipiului Roman cu privire la necesitatea implicării în diminuarea risipei alimentare prin intermediul campaniilor de conștientizare la nivel local; creșterea nivelului de instruire pentru minim 20 de profesori și 400 de elevi din Municipiul Roman cu privire la diminuarea risipei alimentare; elaborarea unui Plan de acțiune local privind diminuarea risipei alimentare.

Am fost încrezători și ne-am propus o serie de rezultate pe care le-am atins în perioada de implementare a proiectului. Prin concursul „Ambasador al combaterii risipei alimentare” să provocăm să vă puneți la contribuție imaginația și să creați un logo și un slogan prin care să transmiteți scopul principal al proiectului „Romanul prețuiește mâncarea”


Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți regulamentul de participare.

Formularul de înscriere este disponibil aici.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *